O‘RTA ASRLAR DAVRIDA O‘RTA OSIYODA QURILISH VA ME’MORCHILIK TARIXI - Murodullayeva Aziza Xasanboy qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘rta Osiyodagi eng yirik o‘rta asr shaharlarining qurilish va me’morchilik sohalari haqida fikr va mulohazalar keltirilgan. O‘rta asrlar davri qurilish va me’morchilik sohalari hozirgi davr qurilish va me’morchilik sohalari bilan taqqoslangan. O‘rta asrlar davri tarixi batafsil yoritilgan.