IKKINCHI JAHON URUSH YILLARIDA O‘ZBEKISTON AYOLLARINING FRONT VA FRONTORTIDAGI FAOLIYATI - Turdaliyeva Odinaxon Baxtiyor qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Ikkinchi jahon urushi yillarida o‘zbekistonlik xotin-qizlarning front va frontortida jang va mehnat sohasida ko‘rsatgan jasoratlari, fashizm ustidan qozonilgan g‘alabaga qo‘shgan hissasi haqida so‘z boradi.