KUTUBXONALARDA FONDLARINI SAQLASH ISHLARINI TASHKIL QILISH. - Xudoyqulova Nodira Murodovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot-kutubxona fondlari va ularni saqlash,shart-sharoitlari va saqlash gigiyenasi talablari haqida so’z boradi