ALISHER NAVOIY ADABIY ME’ROSI - Kattaqulova Durdona Oltiboy qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiy g’azallarining ma’no va mazmunini teran anglab yetish, u bilan faxr-iftixor tuyg’usini his qilish haqidagi fikrlar bayon etilgan.