YO’L HARAKATI XAVFSIZLIGI: MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Jumanov Sadulla Lapasov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yo‘l harakati xavfsizligini ta’minlash muammolari, mavjud tahdidlar va ularni kamaytirish yo‘llari haqida so‘z boradi. Yo‘l harakatidagi inson omili, texnikaviy nosozliklar va infratuzilma kamchiliklari yoritiladi. Xavfsizlikni oshirish uchun zarur chora-tadbirlar va profilaktika ishlariga alohida e’tibor qaratiladi.