O`QUVCHILARDA KASBLARGA BOʻLGAN QIZIQISHLARINI OSHIRISHDA SAMARALI ISHLARNI TASHKIL ETISH - Saparova Dilnoza Ibragimjanovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o`quvchilarda kasb-hunarga qiziqishni shakllantirish masalasi pedagogik muammo sifatida tadqiq etilib, ushbu fenomenning mazmuni va mohiyati tahlil qilingan, “kasb-hunarga qiziqish” tushunchasiga aniqlik kiritilib, qiziqishning shakllanish jarayoniga ta`sir qiluvchi ob`ektiv va sub`ektiv omillar yoritilgan.