YASHIL IQTISODIYOTDA TRANSPORTNING TUTGAN O’RNI - Yuldasheva Saodat Arslanovna; Otanazarova Charos Baxtiyor qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola yashil iqtisodiyotda transport va mobillikning roliga qaratilgan.Unda shaharlarda yashil transportning o’rni va ahamiyati, iqtisodiyotga tasiri, shuningdek, zamonaviy sharoitda yashil transportning afzalliklari o’rganilgan. Dissertatsiyada rivojlangan mamlakatlardagi yashil transportning holati o’rganilib, O’zbekiston sharoitiga mos takliflar keltirilgan.