BA’ZI AJOYIB TENGSIZLIKLAR VA ULARNI ISBOTLASH - Jumayeva Dilrabo Xolmurot qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada musbat hamda ma’lum bir berilgan shartlarni qanoatlantiradigan sonlar uchun tengsizliklar hamda ularning isboti berilgan. Isbotlash maqsadida Koshi hamda Bernulli tengsizliklaridan foydalanilgan.