BOSHLANG’ICH TA’IM O’QITUVCHISINI PEDAGOGIK MAHORATINI RIVOJLANTIRISH METODOLOGIYASI - Jakbarova Oyazimxon Mutalipovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchilarining pedagogik mahoratini rivojlantirish metodologiyasiga bag‘ishlangan. Maqolada o‘qituvchilarning kasbiy kompetensiyalarini oshirishga qaratilgan zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi, shuningdek, ushbu jarayonda qo‘llaniladigan metodlar va strategiyalar muhokama qilinadi. Tadqiqotda o‘qituvchilarning o‘quv jarayonidagi faoliyati, refleksiv amaliyotlar va uzluksiz kasbiy rivojlanishning ahamiyati alohida e’tibor markazida bo‘ldi. Natijalar boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchilarining pedagogik mahoratini oshirishda integratsion yondashuvlar va amaliy treninglarning samaradorligini ko‘rsatdi. Maqola ta’lim sohasi mutaxassislari va o‘qituvchilar uchun foydali manba sifatida xizmat qilishi mumkin.