BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA OILA BILAN HAMKORLIKDA OLIB BORILADIGAN ISHLAR - Jamoldinova Madinaxon Abdulxapiz qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarni maktab taʼlimiga tayyorlash jarayonida oilaning tutgan o‘rni va maktabgacha ta’lim muassasalari bilan olib boriladigan hamkorlikning ahamiyati yoritilgan. Bolaning har tomonlama tayyorlanishida oila muhitining, ota-onaning faolligi, pedagoglar bilan hamkorligi qanday natijalar berishi tahlil qilingan. Bundan tashqari, oilaviy-tarbiyaviy ishlar shakllari, pedagogik maslahatlar va ota-onalarni jalb etish uslublari misollar orqali ko‘rsatib berilgan.