ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОН ШАРОИТИДА ВИЖДОН ЭРКИНЛИГИНИ АМАЛГА ОШИРИШНИНГ ЯНГИ БОСҚИЧИ - Фируз Туйғунович Рашидов (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида 2017 йилдан бугунги кунгача инсон ва шахс ҳуқуқлари, виждон ва эътиқод эркинлигига оид масалаларда амалга оширилган ислоҳотлар, қабул қилинган норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар ва унинг асосида жамият ижтимоий ҳаётида юз берган янгиликлар ва Ўзбекистон Республикасида фуқароларнинг виждон эркинлигини таъминлаш ва диний соҳадаги давлат сиёсати концепцияси мазмун-моҳиятига оид масалалар акс эттирилган.