AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRIDA SAVDO VA HUNARMANDCHILIK SOLIQLARI - Turdaliyeva Gulasalxon Abdusalom qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Amir Temur va temuriylar davrida hunarmadlar va savdogarlarga yaratilgan shart-sharoitlar, soliqlar va yig`imlar tarixiy manbalar va ilmiy adabiyotlar asosida yozildi.