BUXORO-XIVA NEFT-GAZ XAVZALARIDAGI KARBONAT RIFLI FORMATSIYASINING YOSHINI ANIQLASHDA MARJON BOG‘LAMLARNING AHAMIYATI - Bo‘riyev Sardor Sayfullaevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Karbonat formatsiyasi yotqiziqlarining yuqori qismi Janubiy-G‘arbiy Hisor tog‘i etaklariniig boshqa territoriyalarida 30-130 metrga yetadigan qalin qatlamli pelitomorf oxaktoshlar hosil qilib ularning orasida gil-alevrolitli oxaktoshlarning qatlamchalarni uchratish mumkin.