YAPONIYA TAJRIBASI ASOSIDA O‘ZBEKISTON TA’LIMIDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH - Rayimova Nigina Bobonazarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada Yaponiyaning ekologik ta’lim sohasidagi ilg‘or tajribasi tahlil qilinib, uni O‘zbekiston ta’lim tizimida ekologik madaniyatni shakllantirishda qo‘llash imkoniyatlari o‘rganilgan. Maqolada ekologik madaniyat tushunchasi, uning tarkibiy qismlari, Yaponiyadagi amaliy yondashuvlar va O‘zbekistondagi mavjud holat tahlil etiladi..