KLINIK TEKSHIRISH USSULARI - Otaxanov Abdumalik Abduraimovich; Sharipova Matluba Tursunovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tibbiyot faniga kirish fanini o‘qitishda zamonaviy texnologiyalarning ta’siri va samaradorligi o‘rganiladi. Ushbu texnologiyalar talabalarning qiziqishini oshirish, murakkab anatomik tuzilmalarning tushunilishini yaxshilash va amaliy qo‘llashni rivojlantirishga qanday yordam berishi yoritiladi. Tadqiqotda turli raqamli vositalar, uslublar va ularning akademik hamda klinik muhitdagi ahamiyati baholanadi.