TALABALARDA KASBIY-PEDAGOGIK FAOLIYATINING IJTIMOIY OMILLARI - Abdurazaqova Feruza; Siddiqova Vazira Ilhomjon qizi; Abdullaeva Ruhshona Tohirjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada talabalarda kasbiy-pedagogik faoliyatning ijtimoiy omillarini, axloqiy me’yorlarini o‘rgatish dolzarb muammo ekanligi, shuningdek talabalarda kasbiy-pedagogik faoliyatning ijtimoiy-axloqiy qoidalarining o‘rni xususida fikr yuritiladi.