ANATOMIYA FANIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Turgunova Shaxnoza Tursunovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola 3D tasvirlash, Virtual haqiqat (VR) va Kengaytirilgan haqiqat (AR) sohasidagi yutuqlarga e’tibor qaratib, anatomiya sohasidagi zamonaviy texnologiyalarning asosiy rolini o’rganadi. Ushbu texnologiyalarning integratsiyasi nafaqat tibbiy ta’limni inqilob qildi, balki aniq tibbiyotga ham katta hissa qo’shdi. Keng qamrovli adabiyotlarni tahlil qilish orqali biz ushbu texnologiyalarni o’z ichiga olgan usullarni ko’rib chiqamiz, ta’lim va klinik sharoitlarda kuzatilgan natijalarni taqdim etamiz va klinik anatomiyaning kelajagi uchun oqibatlarini muhokama qilamiz. Maqola ushbu texnologiyalarning transformatsion salohiyati haqidagi tushunchalar bilan yakunlanadi va keyingi tadqiqotlar va amalga oshirish uchun takliflar beradi.