ELEKTRON TA’LIM MATERIALLARINING SIFATINI BAHOLASH VA YAXSHILASH USULLARI - Abdullayev Ortiq Daniyor o'g'li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada elektron ta’lim materiallarining sifatini baholash mezonlari, ularni takomillashtirish usullari, foydalanuvchi fikr-mulohazalari asosida tahlil qilish va zamonaviy texnologiyalar orqali sifatni oshirish imkoniyatlari yoritiladi.