OCIMUM BAZILICUMNING BIOLOGIK VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI - Hamroqulova Nargiza Komil qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada rayhon (Ocimum bazilicum) o’simligining dorivorlik xususiyatlari va xalq tabobatidagi o’rni yoritilgan bo’lib,ayrim kasalliklarda foydalanish uchun muhim tavsiyalar berilgan.