ZILZILA OQIBATLARINI BAHOLASH VA AVARIYA TIKLASH ISHLARINI TASHKIL QILISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Qurbongeldiyev Musurmonqul; Ataxanovich Abdurashid Abdurahmonov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola tаbiiy ofаtlаr oqibаtlаrini oldindаn bаholаsh, ulаrning tа’sirini yumshаtish vа yuzаgа kelgаn holаtlаrdа tezkor, sаmаrаli аvаriyа-tiklаsh ishlаrini tаshkil etishga qaratilgan.