MENTOL VA GLITSERIZIN KISLOTASIDAN OLINGAN SUPRAMOLEKULYAR KOMPLEKSLARNING FIZIK KONSTANTALARI - Yettibaeva L.A.; Abduazimova Z.O. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mentolning glitsirrizin kislotasi bilan yangi hosilalarini sintez qilish sharoitlari, olingan yangi birikmalarning fizik kimyoviy konstantalari keltirilgan. Olingan natijalar shuni ko’rsatadiki yangi birikmalar tashqi ko’rinishi agregat holatlari va suyuqlanish temperaturalari bilan bir biridan farq qiladi.