ТАЛАБАЛАРГА РУС ТИЛИ ФАНИДАН ТАЪЛИМ БЕРИШ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ИНТЕРАКТИВ МЕТОДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ БУГУНГИ АМАЛИЙ ШАКЛЛАРИ, УСУЛЛАРИ ВА ВОСИТАЛАРИ. - Ишанова Наргис Рахматовна (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация: ушбу мақолада муаллиф замонавий шароитда талабаларга рус тилида таълим беришда замонавий усул хамда технологиялар ҳақида фикр юритган.