ABULFAYZXON FITRAT IJODIDAGI DRAMATIK ASARLARNING BADIIY TAHLILI - Sattorova Gulrux (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Abulfayzxon ijodi, uning oʻziga xos jihatlari va dramatik asarlari haqida soʻz boradi. Uning qalamiga mansub , Abulfayzxon " , , Abo Muslim" singari dramalari haqida fikr-mulohazalar beriladi va atroflicha tahlil qilinadi.