XK “TAEWOONG” MCHJ NI KENGAYTIRISH UCHUN LOYIHA BOSHQARUVI STRATEGIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Abdurakhmonov Eldor Absalomovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolamizda “XK “TAEWOONG” MCHJ misolida aksiyadorlik jamiyatlarida kuzatuv kengashlari faoliyatini tahlil qilish va iqtisodiy jihatlarini baholashga bag‘ishlangan. Zamonaviy biznesdagi tez o‘zgarishlar sharoitida ushbu tadqiqotning dolzarbligi kompaniyalarning barqaror rivojlanishini ta’minlash uchun loyiha boshqaruvining samarali faoliyat yuritishi zaruratdir.