XLAMIDIYA VA MIKOPLAZMA QO’ZG’ATUVCHILARINING YANGI ZAMONAVIY TAKSONOMIYASI - Nazarova Dinora Odil qizi; Manonova Nigina Oktamovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Maqolada xlamidial va mikoplazma infektsiyalarining zamonaviy serologik diagnostikasini pediatriya amaliyotiga kengroq joriy etish zarurligi to’g’risida ishonchli dalillardan va yangi taksonomik tasnifidan ko’proq ma’lumot keltirilgan.