TARBIYA FANINI O‘QITISH JARAYONIDA O‘QUVCHILARNING BILIM, KO‘NIKMA VA MALAKALARINI BAHOLASHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Qodirova Odinaxon Xayitboy qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim va tarbiya jarayonida interfaol metodlardan foydalanishning o‘rni va ahamiyati haqidagi fikrlar bayon qilingan. Ta’lim tizimida yangi pedagogik texnologiyalar, shu jumladan, axborottexnologiyalari yordamida bilim olishni rivojlantirishi haqida ham qisqacha tushunchalar keltirilgan.