BOLALARDA IJODIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Olimjonova Oynura Otabek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda ijodiy fikrlashni shakllantirish va rivojlantirishning asosiy yo‘llari yoritilgan. Ijodiy fikrlashning ahamiyati, uni erta yoshdan rivojlantirish zarurati va bosqichlari tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik va pedagogik yondashuvlar, o‘yin faoliyatining roli, raqamli texnologiyalar imkoniyatlari hamda ota-ona va muhitning bolaning ijodiy salohiyatiga ta’siri haqida so‘z yuritilgan.