KUCHLI RUHIY HAYAJONLANISH HOLATIDA QASDDAN BADANGA OGʻIR YOKI OʻRTACHA OGʻIR SHIKAST YETKAZISH - Dauletbaeva Aynur Baxramovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kuchli ruhiy hayajonlanish holatida qasddan badanga ogʻir yoki oʻrtacha ogʻir tan jarohati yetkazish haqida keltirib oʻtilgan. Kuchli ruhiy hayajonlanish holati, ogʻir yoki oʻrtacha ogʻir tan jarohati yetkazish tushunchalariga alohida taʼrif berilgan. Shuningdek, maqolada Germaniya tajribasi oʻrganilgan va maʼlumotlar keltirilgan.