AGRESSIV XULQ- ATVOR - Olimov Saydullo; G’ofurjonova Umida (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada agressiv xulq-atvor , agressiyani tadqiq qilgan jahon psixologlarining nazaryalari, tajriba natijalari va agressiyani keltirib chiqaruvchi omillar haqida so’z boradi.