KICHIK MAKTAB YOSHIDA O‘QUVCHILAR XOTIRASINING DIAGNOSTIKASI VA KORREKSIYASI - Sharipova Mohinur Zokirjon qizi; Asilova Sanobar Xatamboyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya : Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning xotirasini psixologik jihatdan o‘rganish, ularni diagnostika qilish hamda xotira jarayonini rivojlantirishga qaratilgan korreksion ishlar tizimi haqida ma’lumotlar yoritilingan. O‘quvchilarda eslab qolish, saqlash va qayta eslash kabi xotira jarayonlarining rivojlanish darajasini aniqlash va ularni psixologik mashqlar orqali rivojlantirish yo‘llari haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.