PAXTA ASOSIDAGI MATOLARINING GIDROIZOLYATSIYA XUSUSIYATLARINI OSHIRISH - Z.А. Qurbonova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada paxta tolalaridan tayyorlangan parusina matolarining gidroizolyatsiya xususiyatlarini oshirishda polimer latekslar va nanotexnologiyalarning qo‘llanilishi o‘rganilgan. Tadqiqotda suv asosidagi stirol-butadiyen, poliakrilat va polivinil spirti asosidagi latekslar yordamida matolarga ishlov berildi.