BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA AGRESSIV HATTI HARAKATLARNI KOREKSIYALASH USULLARI - Usmonova Nargiza Raximjonovna; Yuldasheva Iqlimaxon Zohidjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida uchraydigan agressiv hatti-harakatlar turlari, ularning kelib chiqish sabablari va psixologik korreksiyasi yo‘llari tahlil qilinadi. Agressivlikning jismoniy, og‘zaki, bilvosita shakllari, shuningdek, negativizm, gumonsirash va ayb hissi kabi ko‘rinishlariga alohida e’tibor qaratiladi.