QOYALI ZAMINLARDA GRAVITATSION TO‘G‘ONLAR TASNIFI - Aralov Behro‘z G‘ayratovich; Shermamatov Yusufxon Shokir o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda Gidrotexnika inshootlari ya’ni tog‘onlarning foydali ish rejimini tashkil qilishning ishonchli va samarali usullarini ishlab chiqishga yo‘naltirilgan maqsadli ilmiy tadqiqot ishlari olib borishga alohida e’tibor qaratilmoqda.