БИРИКТИРИЛГАН МАҲАЛЛА (ҚИШЛОҚ, ОВУЛ) ҲУДУДИДАГИ КРИМИНОГЕН ВАЗИЯТНИ МУНТАЗАМ РАВИШДА ЎРГАНИБ БОРИШ, ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИ АНИҚЛАШ ВА УЛАРГА БАРҲАМ БЕРИШ ТАРТИБИ - Баҳромжон Бахтиёрович Турғунбаев (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада профилактика инспекторлари бошқа хизмат ходимлари ва давлат органлари, жамоат бирлашмалари, фуқаролар билан ўзаро ҳамкорликда жиноятчиликни олдини олишни яхши ташкиллаштирганларида ижобий ва самарали натижаларга эришишлари мумкиндир.