POYEZDLAR JADVALI UCHUN VAQT STANDARTLARINI HISOBLASHNI ALGORITMLAR ORQALI TEKSHIRISH TARTIBI - Boboyev Diyor Shomurotovich; Farhodov Xushnudbek Muxtorjon o‘g‘li; G‘afforov Ulug‘bek Bahriddin o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Maqolada zamonaviy algoritm va dasturlar yordamida yuklarni tashishni tashkil etish tartibi ko‘rib chiqildi, bunda yo‘nalishlar va diapazonlar bo‘yicha algoritm va dasturlarni amalga oshirish, qat’iy jadval chiziqlari yordamida yuklarni yo‘naltirish tartibi va u yordamida tashish jarayoni sifatini oshirish va poyezdlar jadvali uchun vaqt standartlarini hisoblashni algoritmlar orqali tekshirish tartibi ko‘rib chiqilgan.