KREDIT SIYOSATINING KICHIK BIZNES RIVOJIGA TA’SIRI VA MOLIYALASH MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH IMKONIYATLARI - Bozorov Sherzod Uzoqboyevich; Tangatov Bobir Qulmatovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik biznesni moliyalashtirish muammolari ko'rib chiqiladi: bankning kredit siyosati va unga qo’yiladigan talablar, tijorat banklarining kredit siyosati mezonlari, ularning siyosatida kreditlarning daromadliligini oshirish Kichik biznesni kreditlashni qo'llab-quvvatlash bo'yicha tavsifi berilgan. Kichik biznesni moliyalashtirish muammolarini hal etish bo'yicha ham ayrim chora-tadbirlar taklif etilmoqda.