“LENIN YO‘LI” GAZETASI – IKKINCHI JAHON URUSHI TARIXINI YORITISHDA MUHIM MANBA - Akbarov Raxmatillo Murtozali o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada “Lenin yo‘li” gazetasida 1941 – 1945-yillar davomida nashr qilingan materiallarning Ikkinchi jahon urushi yillaridagi O‘zbekiston tarixi, xususan Samarqand viloyati tarixini o‘rganishdagi manbaviy ahamiyati tahlil qilingan.