TEMIRBETON ELEMENTLARNING MUSTAHKAMLIGINI OSHIRISH USULLARI - Turayev Sh.S.; Xursandov E.O` (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Temirbeton konstruksiyalari haqida asosiy ma`lumotlar hamda ularni kuchaytirish va mustahkamligini oshirish usullari batafsil keltirib o`tilgan. Mustahkamligini oshirishning barcha usullari to`liq yoritilib formulalari ham keltirib o`tilgan. Yakunda esa umumiy xulosalar berilgan.