MAKTABGACHA TA`LIM O`RGANUVCHILARIGA XORIJIY (INGLIZ TILINI) O`QITISH JARAYONIDA PEDAGOGLARNING MALAKASINI OSHIRISH - Asadova Shaxina Tolib qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Bugungi globallashuv davrida xorijiy tillarni, xususan, ingliz tilini bilish zamonaviy jamiyat uchun muhim talabga aylanib bormoqda. Shu sababli, ta’lim tizimining boshlang‘ich bosqichi bo‘lmish maktabgacha ta’limda ham ingliz tilini o‘qitish dolzarb ahamiyat kasb etmoqda. Bolalarning lingvistik va kommunikativ ko‘nikmalarini shakllantirish uchun maktabgacha ta’lim muassasalaridagi pedagoglarning malakasi yuqori bo‘lishi lozim. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim pedagoglari uchun malaka oshirishning ahamiyati, samarali metodlari va zamonaviy yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi.