PSIXOLOGIK TRENINGLARNI O‘TKAZISH VA ULARNING INSON FAOLIYATIGA TA’SIRI - To'lanova Mahliyo Muratali qizi; Abdugʻaniyeva Sevarabonu Abdullajon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchilar va o‘quvchilar, ota-onalar o‘rtasida psixologik treninglarni o‘tkazish va ularning inson faoliyatiga ta’siri haqidagi ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.