BOSHLANG‘ICH 1-SINF O‘QISH SAVODXONLIGI DARSIDA 5E MODELINI QO‘LLASH - L.B.Irisova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich 1-sinf o‘qish savodxonligi darsida 5E modelining qanday qo‘llanilishi ko‘rsatilgan. Ushbu darslikdagi “Kitob-bilim bulog‘i, o‘quvchining o‘rtog‘i” mavzusi misolida na’muna keltirilgan.