ERTAGI KARAM YETISHTIRISH XUSUSIYATLARI - Sh.Y.Sadullayeva (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
O‘zbekistonda ertagi karam ko’chatlari respublikamizning markaziy mintaqalarida 10 martgacha, shimoliy mintaqalarida 30 martgacha ekiladi. Dalaga ekish uchun 40–45 kunlik, barglari to’q yashil, ildizlari yaxshi rivojlangan, sog’lom ko’chatlar tanlab olinib, 70×25 (30) sm sxemada ekiladi.