GLOBALLASHUV SHAROITIDA MILLIY TARBIYANING O’ZIGA XOS AHAMIYATI - Davlatov Asilbek Ravzatulloyevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada milliy tarbiya, uning ahamiyati, bola tarbiyasidagi muhim jihatlar haqida so’z boradi. Alisher Navoiyning komil inson haqidagi qarashlari qisqacha yuritilgan. Maxsus tarbiya muassasalarida tarbiyachining rahbarligida amalga oshiriladigan milliy tarbiya jarayoni haqida fikr yuritilgan.