TEXNIKUM BITIRUVCHILARI UCHUN OTMGA KIRISHGA TAYYORGARLIK KO‘RISHLARI UCHUN VEB-SAYT ISHLAB CHIQISH - Hamrayeva Saida Ismoilovna; Hasanov Ilyos Alisherovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu loyiha texnikum bitiruvchilari uchun oliy ta’lim muassasalariga kirish imtihonlariga tayyorgarlik ko‘rishlari uchun mo‘ljallangan veb-sayt ishlab chiqishni o‘z ichiga oladi. Maqsad — bitiruvchilar uchun test topshiriqlari, dars materiallari va o‘zlashtirishni kuzatish imkoniyatini taqdim etuvchi qulay platforma yaratish. Angular frontend, Django esa backend sifatida ishlatilib, tizimning samaradorligi va xavfsizligi ta’minlandi. Loyihada arxitektura, dizayn va ishlab chiqish bosqichlari keng yoritilgan. Kalit so‘zlar: veb-sayt, Angular, Django, test, tayyorgarlik, texnikum, OTM