DEPRESSIYA VA UNING SHAXS PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI - Qulmurodova Ruxshona Shamsiddin qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya : Ushbu maqolada depressiyaning shaxs psixologiyasiga ta’sirini o’rgandik.Bilamizki depressiyaning inson sog’ligiga salbiy ta’siri katta. Shu jumladan shaxs psixologiyasiga ham o’z ta’sirini ko’rsatadi.Maqolada depressiyaning kelib chiqish sabablari turli shakllari va shaxs psixologiyasiga ta’siri o’rganildi. Maqola psixologiya va ruhiy salomatlik sohalarida faoliyat yuritayotgan mutaxassislar uchun foydali qo’llanma bo’ladi.