AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRIDA SAVDO VA HUNARMANDCHILIK SOLIQLARI - Turdaliyeva Gulasalxon Abdusalom qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Amir  Temur va temuriylar  davrida  hunarmadlar  va  savdogarlarga  yaratilgan  shart-sharoitlar,  soliqlar  va  yig`imlar  tarixiy  manbalar   va  ilmiy  adabiyotlar asosida yozildi.