KOMPOZITOR FARRUX AKROMOVNING “SUNDAY” ASARIDA ZAMONAVIY GARMONIYA KO’RINISHLARI - Mansurova Aziza (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o’zbek kompozitorlari ijodida zamonaviy garmoniya sur’atlari, ularning qo’llanilish tamoyillari haqida so’z boradi. Hamda kompozitor F.Akromovning asosiy garmonik tili va uning asarlaridagi zamonaviylik haqida yoritiladi.