INGLIZ TILINI O'RGANISHNING USULLARI - Shokirova Madina Zafar qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilini o’rganishning zamonaviy metodlari haqida ma’lumotlar berilgan. Sо‘nggi yillarda ta’lim muassasalarida yangi axborot texnologiyalaridan foydalanish masalasi tobora kо‘proq kо‘tarilgan.