MURAKKAB DASTURIY TIZIMLAR HAYOTIY SIKLINI BOSHQARISH VA RESURSLARNI TAQSIMLASH UCHUN GURUH REJASINI TUZISH - Bo‘riyev Humoyun; Suyarov Akram (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Mazkur maqolada murakkab dasturiy tizimlar ishlab chiqishning hayotiy siklini samarali boshqarish, resurslarni oqilona taqsimlash va guruh ishlarini muvofiqlashtirish uchun zarur bo‘lgan rejalashtirish usullari, yondashuvlar va amaliy strategiyalar tahlil qilinadi. Guruh rejasining loyihaning har bir bosqichiga ta’siri, rollar taqsimoti, vaqt boshqaruvi hamda risklarni kamaytirishdagi ahamiyati yoritiladi. Maqolada zamonaviy loyihalarni boshqarish vositalari va texnologiyalari misollar asosida keltirilgan.