IQTISODIYOT BOZORIDA QIMMATLI QOG‘OZLAR BO‘YICHA INVESTITSION OPERATSIYALAR - Rahmonov Mirzo Bobir o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda iqtisodiyotda tijorat banklari faoliyati, qattiq qo‘l raqobat sharoitida tijorat banklari faoliyatining asosiy yo‘nalishlari, qimmatli qog‘ozlar, banklarning qimmatli qog‘ozlar bilan operatsiyalari haqida fikr yuritilgan.